Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, 2023-2024 sezonunun ilk devresi tamamlanan Denizli Süper Amatör Lig ile değerlendirmede bulundu. Ceşen, “2 grupta 20 takım sezonun ilk devresini centilmenlik ve güzelliklerle dolu geçirdi” dedi. Ceşen ligde ki tek olumsuzluğun fistüre katılan 4 takımın ligden çekilmesi olarak değerlendirdi.

Denizli’de en üst amatör lig olan Süper Amatör Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk devresi hafta sonunda oynanan maçlarla tamamlandı. 2 grupta 20 takımın mücadele ettiği Süper Lig’de heyecan oldukça yüksekti. Denizli Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’ta 9 maçın tamamını kazanan Denizli İdman Yurdu Gürellerspor, Beyaz Grup’ta ise 9 maçta 25 puan toplayan Çal Belediyespor takımları adlarını zirveye yazdırdı. İlk devrenin son maçlarının 23-24 Aralık tarihlerinde oynanan Denizli Süper Amatör Lig’de ikinci devre maçları 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde oynanacak. Gruplarda ilk 4 sırada yer alan toplam 8 takım Play-off’a kalarak BAL’a yükselme statülerine göre maçlar oynanacak.

CENTİLMENLİK ÖN PLANDA İDİ

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli Süper Lig’de 20 takımın 2 ayrı grupta mücadele verdiğini ifade ederek, “Bu sezon kırmızı ve Beyaz diye 2 gruba ayrılan Denizli Süper Lig’de heyecan oldukça yüksek idi. Takımlar saha içinde centilmenlik çerçevesinde kıyasıya mücadele etti. Bu büyük mücadelede yer alan futbolcular ve teknik adamlarla kulüplerin oluşmasını sağlayan ve büyük emekler harcayan tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Denizli olarak Türkiye’ye güzel örnekler sunmaya devam etmeyi umuyoruz. Ocak ayı ortasında başlayacak olan ikinci devrede de tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İlk devrede olduğu gibi Fair-Play ruhunun ortaya konduğu bir dönem olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Başkan Ceşen, yeni yıl ile de ilgili olarak, “2023 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Şimdi güzelliklerin yazılabileceği yepyeni bir yıla başlıyoruz. Denizli amatör ailesi olarak 2024 yılında güzellikler yaşamayı umut ediyoruz. Bu vesile ile tüm amatör spor camiasının yeni yılını kutluyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz